Escenaris
Ses Voltes
 
La zona de Ses Voltes és un dels espais més emblemàtics de Ciutadella. Aquest carrer, oficialment anomenat Josep Maria Quadrado però conegut a la ciutat com Ses Voltes, discorre entre la Plaça de la Catedral i la Plaça Nova, i es caracteritza pels arcs que precedeixen els edifics. Un espai singular i molt plàstic, que per Sant Joan acull les Corregudes de Sa Plaça el dissabte de Sant Joan a vespre (després de les Vespres de Sant Joan de Missa), el dia de Sant Joan a matí (després dels assajos dels Jocs des Pla) i el dia de Sant Joan a vespre (després dels Jocs des Pla).

Aquest acte consisteix a anar tres vegades de la plaça Nova a la plaça de la Catedral, i viceversa.
El fabioler desmunta i es col·loca a la cantonada que hi ha entre els carrers de Santa Clara i Josep Maria Quadrado (ses Voltes), mentre que la somereta és portada al carreró del Forn de Cal Bisbe. Allà mateix ha de penjar la bandera, que haurà rebut del caixer fadrí. Des d’aquest punt ha de fer sonar el tambor i el fabiol, alhora que els caixers i cavallers fan les passades en el sentit abans descrit. Durant aquestes corregudes es portarà el capell a la mà, llevat del caixer senyor i la capellana. La tercera volta s’ha d’anunciar amb un so més agut i llarg del fabiol.

Acabades les Corregudes a sa Plaça, el fabioler torna la bandera al caixer fadrí i va a cercar l’ase al carreró. En reincorporar-se a la Qualcada, ho fa notar amb tocs de tambor. És el senyal per anar a fer el Caragol de Santa Clara, però no farà sonar el fabiol fins arribar al cap de cantó de ses Voltes.